Lions Oskarström

LIONS är en internationell hjälporganisation och verkar för att hjälpa till i samhället där hjälp behövs, lokalt, nationellt och internationellt. Detta gör vi genom att ordna olika aktiviteter för att samla in pengar. Konsert, Valborgsfirande och Julmarknad är våra tre största insamlingsaktiviteter.

Alla insamlade medel går sedan till vår hjälpverksamhet (all administration betalar vi medlemmar själva). Lokalt hjälper vi till i Oskarström med omnejd i form av gåvor till t.ex. äldreboende, stöd till föreningar och enskilda, vårt ungdomsledare stipendium eller utsmyckning av samhället. Nationellt och internationellt hjälper vi oftast till genom gemensamma projekt tillsammans med andra klubbar, distrikt och den internationella organisationen.

Visst låter väl detta trevligt och lockande? Vi är idag ett 20-tal medlemmar men vi blir gärna fler. Skicka in intresseanmälan för medlemskap till presiden@oskarstrom.lions.se Du är hjärtligt välkommen in i vår trevliga gemenskap.

Lämna ett svar