Söndagen den 28 november är det åter dags för bio i Oskarström.
Kl. 14.00 visas
Dumma mig
Entré 50:-

Dumma mig
Mitt i en välmående villaförort fylld av rosenträdgårdar omgivna av vita staket står ett hus som skiljer sig från mängden – en svart villa medendöd gräsmätta. Vad grannarna inte vet är att dold under detta hem ligger ett hemligt gömställe. Omringad av en mindre armé av hantlangare finnervi här Gru, mitt i planerandet av den största kuppen världen någonsin skådat. Han ska stjäla månen (ja, månen!).

Gru avgudar allt som är ont. Beväpnad med en arsenal av krymp- och frysstrålar samt stridsklara farkoster för land och luft, övervinner han allt som kommer i hans väg. Det vill säga fram till den dag han stöter på den enorma viljestyrkan hos tre små föräldralösa flickor som ser honom på ett sätt som ingen annan någonsin har gjort: en potentiell far. Världens största bov har just mött sin största utmaning – tre små flickor vid namn Margo, Edith och Agnes.
 
Filmfakta
Namn: Dumma mig
Längd: 1 tim. 35min.
Ålder: Från 7 år
Distributör: UIP


Kl. 17.00 visas 
I rymden finns inga känslor
Entré 70:-
 
I rymden finns inga känslor
18-årige Simon delar lägenhet med sin bror Sam. Simon som har Aspergers syndrom kräver ett fast schema där allt måste vara sig likt vecka efter vecka. Förändringar är något han bara kan hantera i små doser och när allt blir för jobbigt gömmer han sig i sin tvättunna, fylld med självlysande stjärnor – han gömmer sig i rymden för där finns inga känslor.

När Sam blir dumpad av sin flickvän och går in i en mindre depression spricker hela tillvaron för Simon. Hanger sig själv i uppdrag att hitta en ny flickvän till Sam, men med sin sociala inkompetens blir det inte enkelt, Simon vet ingenting om tjejer och kärlek…
 
Namn: I rymden finns inga känslor
Längd: 1 tim. 25 min.
Ålder:  Från 7 år
Distributör: Svensk Filmindustri 
 
Åldersgränserna fungerar så här:
Barntillåten - filmen får ses av alla.
Från 7 år - får ses av alla som fyllt sju år. I vuxens sällskap får alla se filmen.
Från 11 år - får ses av alla som fyllt 11 år. I vuxens sällskap får filmen ses av barn som är 7 år och uppåt.
Från 15 år - får bara ses av den som fyllt 15 år.
Inga undantag för yngre.