Mästerkatten

Det är en riktig skrävlarhistoria om Mästerkattens ungdom då han slog sig ihop med mästerhjärnan Humpty Dumpty och den gatusmarta Kitty för att stjäla den berömda Gåsen som lägger gyllene ägg.

Svärd kommer att korsas och hjärtan kommer att krossas i det här äventyret med en av de mest älskade figurerna i Shreks universum - Mästerkatten.

Åldersgräns: Från 7 år

Filmen böjar kl. 14:00, Längd: 1 timme 31 minuter

Entré: 50:-

 

EN GÅNG I PHUKET

Sven lider av skrivkramp och trasslar till det med Gitte och Anja.  Livsavgörande frågor hopar sig. Vad vill Sven egentligen göra med sitt liv och med vem?
I Thailand möter Sven Gitte, en ung och fri yogautövande norska sugen på nya äventyr i Burmas outforskade djungler. Och så dyker Anja upp, en seriös bokförlagsredaktörsom tagit paus från sin pojkvän och rest till solen med några väninnor för att tänka. Han säger upp sig på jobbet och hoppar på första bästa plan till Thailand för att skriva en bok och äntligen börja leva livet på riktigt.
När Johan plötsligt dör i en olycka i samband med ett BASE-jump från Kaknästornet säger en röst inom Sven att det är hans tur att förverkliga sina drömmar.Sven vill ha något mer. Han vill bli fri som äventyraren Johan, en gammal skolkompis som blivit rikskändis för sina böcker om att kasta loss från vardagen och förverkliga sig själv.
Sven är en karriärcoach med inrutat vardagsliv som fått nog av att hjälpa andra att byta liv.

Åldersgräns: Barntillåten

Filmen börjar kl. 17:00, Längd: 1 timme 45 minuter

Entré: 80:-