På denna sida skall du kunna hitta information om aktuellt som händer i Oskarström med omnejd och vad som erbjuds på orten. Du skall även kunna hitta öppet tider till butiker, badet, isbanan, finna information om vilka filmer som visas på bio, få information om föreningar på orten, kommunal service mm.

Sidan görs med ideella krafter så därför kan det ta lite tid innan alllt allt blir färdigt och vi ber om ursäkt för att många rubriker ännu är tomma men förhoppningsvis skall allt vara klart senast till årsskiftet.

Att synas på denna sida är helt gratis för föreningar och det är även gratis för butiker och företag att finnas med med en kortare beskrivning av verksamheten samt öppet tider mm. Vill man som företag vill ha med mer information kommer det dock att kosta én mindre summa, detta för att finansiera driften av sidan. Som företag kan du även ha en annons i något av de annonsblock som kommer att finnas på sidan, är du intresserad så skicka e mail till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressenVill du veta mer, har du tips och idéer för sidan eller något annat är du under tiden välkommen att höra av dig per e-post till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Senast uppdaterad (2009-12-13 11:39)